dimecres, 28 de maig de 2014

Camins escolars


Finalment, el projecte de CAMINS ESCOLARS ja està en marxa. Així doncs, aquesta iniciativa de mobilitat sostenible llargament ideada i preparada, la veureu ben present als carrers del nostre poble. Aviat veureu el cartell explicatiu a l’entrada de l’escola on es mostraran els objectius i els diferents itineraris que s’aniran implementant en tres fases fins el 2016 i unes rajoletes pintades a sobre de les voravies de molts carrers.
Aquest projecte és un exemple clar on la nostra escola decideix fer una aportació positiva envers el seu municipi. Per tant, el que feim transcendeix de les parets de l’escola i fa una aposta per incidir positivament en el nostre entorn més proper per millorar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes i aconseguir una mobilitat més sostenible, més humana i més respectuosa amb el medi ambient.
Els nostres alumnes de 4t, 5è i 6è han elaborat, cada un d’ells, una rajola, dibuixant i pintant-hi el logo del projecte i finalment personalitzant-la. En ser un projecte a mitjà termini, volem que la majoria dels nostres alumnes participin d’ell, en siguin protagonistes, el defensin i en facin ús.
Volem agrair a l’Ajuntament de Santa Eugènia el suport econòmic al projecte i l’aportació dels seus recursos humans en la instal·lació dels materials necessaris; a Santi Amengual per dissenyar el panell informatiu i a Miquel Segura per la seva aportació i treball artístic i la cessió del seu estudi per a l’elaboració de les rajoles.
Per un poble que doni exemple, per un poble per a les persones, veniu a l’escola a peu o amb bicicleta pels CAMINS ESCOLARS. Ara és el torn de la gent. Participau-hi fent- ne ús. Moltes Gràcies!
Molt cordialment,
La direcció de l’escola
                                                 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada