dimecres, 28 de maig de 2014

Reconeixement a la feina feta per la junta de l'APIMA


La que ha estat la junta directiva de l’AMIPA ha finalitzat la seva gestió després de dos anys. Per aquest motiu, es va convocar una assemblea fa uns dies i així demanar un relleu perquè l’associació continués treballant per l’escola. I a hores d’ara, sols hi ha dos pares que s’han ofert voluntaris per liderar aquesta nova etapa.
Des de l’escola volem agrair moltíssim la feina feta de l’anterior junta. Han treballat incansablement, ens han aportat moltes coses i estam molt orgullosos de tot el que han fet per l’escola.  Pensam que una AMIPA és imprescindible a una escola, que du a terme una tasca fonamental, altruista, encomiable i a vegades no prou valorada ni reconeguda.
Al llarg d’aquest curs, molts pares i mares heu tengut un protagonisme molt actiu a l’escola. Heu estat capaços de transferir coneixement, ens heu contat les vostres habilitats i experiències i n’estam molt contents i agraïts. Aquestes experiències posen de relleu l’important de la vostra participació activa envers el nostre centre. L’escola que volem és aquesta: oberta al món i a les persones i el vostre paper és fonamental. No el podeu deixar d’exercir.
Per tot, això, des de la direcció de l’escola, volem que prengueu consciència en la necessitat de donar continuïtat en la representació de pares i mares, que l’AMIPA no pot deixar d’existir, que ha de continuar treballant i necessitam un nou equip de persones il·lusionant que ens continuï aportant coses bones i sigui un pilar fonamental per a l’escola. Per favor, a tots aquells que penseu que això ha de continuar i vulgueu aportar una mica del vostre temps i de la vostra empenta, feis-nos-ho saber. Moltes gràcies!
Molt cordialment,
La direcció de l’escola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada