dijous, 29 de gener de 2015

Procés per crear un logo nou

Benvolgudes famílies,
A partir del curs 14-15, hem creat a l’escola la comissió de delegats de primària. Es tracta d’una representació de dos alumnes per curs triats entre els seus propis companys i que representen l’alumnat de tota l’escola. Aquesta representació de dotze alumnes es reuneix periòdicament amb la direcció de l’escola.
Quin és l’objectiu i el rerefons d’aquesta nova dinàmica? La de donar veu al nostre alumnat; de proporcionar-li un espai de participació, reflexió i decisió. Volem, per damunt de tot, la implicació del nostre alumnat; que aquest senti més que mai que l’escola és casa seva i que l’hem de defensar i millorar-la cada dia. Volem que el nostres infants assumeixin parcel·les de responsabilitat, que aprenguin a decidir i transmetre les seves inquietuds sempre des del respecte i la visió col·lectiva.
La primera tasca que se li ha encomanat a la comissió de delegats ha estat la de triar un nou logo de l’escola. L’anterior logo ha tengut validesa i vigència fins a dia d’avui però ara hem cregut oportú, triar-ne un de nou que parteixi dels propis infants. 
Ho hem fet a partir d’idees dels propis alumnes. A partir de les seves propostes varen quedar tres treballs finalistes i la comissió n’havia de seleccionar un. Per decisió seva, ells mateixos varen optar que fos tota l’escola que triàs el nou logo que representàs a partir d’ara al nostre centre. Així doncs, aquest ha estat el procediment que avui dimecres, dia 28 desembocarà en l’elecció del nou logo de l’escola. Haureu vist com al llarg de tot el dimarts, 27, els tres logos finalistes foren exposats a l’entrada del hall de l’escola i com avui ja estava preparada l’urna que recollirà les opcions de tots els nins i nines de l’escola.
Tots tres logos són molt bons i qualsevol seria mereixedor de l’elecció final. Tots
representen el que és d’important la natura i el coneixement per als nostres infants.
Volem agrair de manera molt explícita a Santi Amengual qui ens ha ajudat molt en el disseny dels logos i que de la seva mà va ser possible esdevenir les propostes dels nins i nines en propostes de disseny. Ell ens ha volgut fer aquesta feina desinteressadament.

Moltes gràcies Santi!
Per tot el que us hem explicat:
Adeu i gràcies a l’anterior logo!
I benvingut al nou logo!
Molt cordialment,
L’equip de mestres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada